Teknisk information

Sublimering

Sublimering är för närvarande den mest avancerade tekniken i textil utskrift. Det ger dig en unik design, mättnad och färgkvalitet.Sublimering utförs på digitala maskiner som garanterar maximala detaljer i komplexa utskrifter.

Vad är sublimering
Ordet „sublimering “ låter som en komplexa och svår process. Men det är det verkligen inte. Sublimering är faktiskt ganska enkelt och hänvisar till processen att fånga bläck på papper och trycka på det på en yta (syntetiskt material) med en värmepress. I tekniska termer, innebär det omvandlingen av fast bläck till gasform som möjliggör färgöverföring från en yta till en annan.

Tillvägagångssätt
Sublimering fungerar genom att tränga in i ytan av substratet med bläck. Konstgjorda material, såsom t ex nylon, vissa plaster och polyestertyger innehåller polymerer som vid upphettning till 400 ° F (204 ° C), gör det möjligt att bindning av bläck. Slutresultatet är ett tryckt tyg eller annat material utan någon lindring eller tjocklek. När den appliceras på tyger, tygerna är tvättbara.

Sublimering är gjort så att färgen tränger in i tyget. På det sättet kommer tröjan fortfarande kännas luftig då inte trycket läggs på tröjan utan i den. Vi gör reklam på vilket konstgjort som tröjor, skjortor, flaggor, kuddar, ryggsäckar m.m.

Sublimeringsprocess
Kommer snart…

Mimaki JV 300-160
Mimaki JV 33
Monti Antonio
Neon färger

 
 

Maskin broderi

I vårt erbjudande kan du också hitta högkvalitets broderi på sporttröjor, tröjor, t-shirts, lock och reklamartiklar.

Priset på broderiet beror inte på antalet färger, uan ifrån antalet stygn. Om du inte har din logotyp, kan vi utforma den för dig och förbereda den för broderi.

E-on
Line Dancer
Pinch
Tchibo

  

Material

Sublimering är möjlig för alla av följande material
 

Coolmax

Coolmax

CoolMax är ett högteknologiskt tyg för sportkläder från specialfibrer , som har en specifik form levererar överlägsna prestanda för kläder. CoolMax håller kroppen torr och sval även vid intensiv träning i varma förhållanden och därmed sparar idrottsman energi och bidrar till att öka prestanda.

Lämplig för: Bollsporter, Löpning, Fitness, Cykling


 

Cube

Cube

Fina och glänsande fiber, tillsammans med ribbstickad skapar formen av kuber för ett fint utseende. Tröjor av detta material är lätta och andas.

Lämplig för: Bollsporter, Cykling


 

Lezka

Lezka

Ljusare tyg variant av Milano 210 g / m2 med samma egenskaper. Tack vare de lägre vikt tröjor sydda av detta material är lättare.

Lämplig för: Hockey, Bollsporter, Tillbehör (halsdukar, kuddar …)


 

Milano 210g

Milano 210g

Material har utmärkt styrka tyg även vid hög belastning. Hållbarhet och andningsförmåga tyg förutbestämma material för alla typer av användningsområden. Oftast används för hockey.

Lämplig för: Hockey, In-line hockey


 

Canada

Canada

Polyesterväv direkt för hockey. Genom lång undersöka uppnåddes styrkan även vid extrema belastningar. Materialet används också av professionella idrottare, som uppskattar dess utformning, som designades i enlighet med tröjor av NHL.

Lämplig för: Hockey, In-line hockey


 

Kepr 150g

Kepr 150g

Båda sidor smidig polyesterväv. Produkter av detta trikå är mycket mjuk och bekväm att bära, därför. På den släta sidan står väl sublime utskrift.

Lämplig för: Bollsporter


 

Shield

Shield

Detta material kännetecknas av hög elasticitet, mycket god vidhäftning till kroppen, medan på samma gång bibehåller rörelsefrihet. Kläder tillverkade av detta material behåller sin form mycket väl och således garanterar Genomgående hög komfort att bära. Detta material är perfekt lämpad Speciellt för cykelbyxor .

Lämplig för: Cykling, Triathlon, Löpning, Fitness


 

Štulpovina

Damas

Starkt och hållbart material som lämpar sig för hockey damasker.
Lämplig för: Hokej, In-line hokej