Nymålat i lägenheten

Hej, hej, hej! Jag har äntligen flyttat in i en bostadsrätt och det finns en hel del att fixa och renovera med. Det här tycker jag är roligt, och eftersom jag är rätt så händig klarar jag av att göra en hel del själv! Sedan finns det vissa saker som jag inte kan göra. Som det här med att måla och tapetsera. Jag har anlitat ett företag som hjälpt mig att måla och tapetsera hela lägenheten. Företaget heter Mikels Maling och jag ville gärna berätta för er om dessa duktiga målare i Lund. 

 

Resultatet är kanonbra och jag tänkte att jag så här i dagens allra första inlägg skulle ta upp just det här med målare i allmänhet och målare i Lund synnerhet. Det är bra med experter inom måleri, så att alla som vill få ett sådant där riktigt professionellt resultat, ska definitivt anlita en målare, och bor ni här där jag bor behöver ni ju en målare i Lund, och kan då anlita Mikels Maling. Jag vet att det är många som håller på att renovera och rusta upp både lägenheter och hus. I likhet med mig själv så vet jag att många av er också är händiga. Men just det här med måleri är det bäst att överlämna till proffsen. Mikels Maling är ett sådant företag som många av er läsare skulle kunna ha nytta av. Jag tror att många människor inte förstår hur svårt det egentligen är att både måla och tapetsera. Det ska ju bli fackmannamässigt och helst inte ta för lång tid heller. Det skulle förmodligen ta flera veckor om jag skulle gett mig på det här själv, och med tanke på att det inte kostar mer än vad det gör är det inte värt besväret.