Din Tandhygienist Harriet

Jag har varit på Almedalsveckan i Visby och lyssnat på olika politiker hela veckan och minglat runt. En och annan kändis har jag träffat och ni som följer mig på Instagram har fått se bilder på både Ebba Busch Thor och Magdalena Andersson, och flera andra politiker också för den delen. Tyvärr drabbades jag av tandvärk redan andra dagen i Visby och insåg att jag behövde komma i kontakt med en tandläkare på Gotland. Med denna tandvärk hade jag svårt att koncentrera sig och lyssna in vad dessa politiker egentligen hade för budskap. Det gick in i det ena örat och ut i det andra, främst på grund av tandvärken får jag tro! Nu kom jag i kontakt med Din Tandhygienist Harriet, en tandläkare på Gotland som jag vill rekommendera alla som befinner sig på Gotland och som behöver en tandläkare. 

 

Harriet Croon med sitt företag Din Tandhygienist Harriet vänder sig till alla som behöver hjälp av en tandläkare på Gotland. Hon har flera års erfarenhet av att hjälpa patienter som har ont i tänderna eller andra problem. Det är många som vänder sig till Din Tandhygienist Harriet för att få hjälp med en tandblekning på Gotland också. Hade jag bott på Gotland hade jag utan att tveka listat mig hos denne tandläkare på Gotland. Jag fick ett jättefint bemötande, och så fick jag snabb och kvalitativ hjälp. Det tog inte mer än 45 minuter, så var tandvärken botad. Det var en fyllning som gått sönder och behövde bytas ut. Det är verkligen bra att man hos Din Tandhygienist Harriet kan få hjälp både vid akuta tillstånd men också boka tid för planerade åtgärder. Det är många både besökare och fast boende som kan ha nytta av att känna till att denne tandläkare på Gotland kan hjälpa till.