CT Bil o Plåt AB

Hej alla läsare, hemskt mycket hej på er! Hur står det till med er den här eftermiddagen då? För egen del blir det snart kaffe men först ska jag skriva ett ytterligare ett rådgivningsinlägg. Det här inlägget kom jag på att det borde handla om ett företag som heter CT Bil o Plåt AB. Är det något företag som verkligen är både billiga och bra på bilreparationer i Bålsta så är det CT Bil o Plåt AB, det är vi många som kan skriva under på! 

 

Det här med att serva bilen och laga den när det behövs, är det viktigt att prioritera. Jag är rädd om min bil och vill att den ska hålla längre. Därför lämnar jag den regelbundet till CT Bil o Plåt AB. Det har så att säga blivit mitt stamställe. Jag har läst på lite olika sidor här på det vida och breda nätet där allt möjligt brukar diskuteras och kommenteras. Jag har faktiskt inte sett sådana inlägg och trådar på sociala medier som berör det här med bilreparationer i Bålsta. Därför tänkte jag ändra på detta nu genom att skriva det här inlägget. Är ni nöjd med den bilverkstad ni har idag? Grymt i så fall, men har ni ännu inte hittat rätt verkstad, eller om ni funderar på att byta, gör som jag och många andra, lämna in er bil till CT Bil o Plåt AB ni också! Nu är personalen på CT Bil o Plåt AB väldigt bevandrade i olika bilmodeller så där får ni en god, kvalitativ och prisvärd bilreparation på er bil i Bålsta, till en hyfsat låg kostnad, inte att förglömma. Snart ska jag lämna in bilen för en service. Frugan och jag hade tänkt oss en längre tur ner genom landet, det ser jag fram emot och ska självklart skriva en resedagbok och lägga ut på bloggen!